Gap Bölgesi Biberlerinde Fungal Kökenli Kök Çürüklük Etmenleri, Etkin Patojenin Moleküler Karakterizasyonu ve Mikoriza (Glomus spp.) İle Mücadele imkanlarının Araştırılması
Saved in:
Main Author: | Bilgili, Ayşin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
2018
|
Subjects: |
Similar Items
-
Bazı yerli ceviz genotiplerinin agromorfolojik ve moleküler karakterizasyonu : proje sonuç raporu /
by: Orman, Erdal 1975-
Published: (2018) -
Kiraz Çeşid ve Tiplerinin Pomolojik, Moleküler ve Genetik Yöntemlerle Karakterizasyonu
Published: (2006) -
Soğan (Allium cepa L.) ıslah programında aday hatların oluşturulması ve moleküler karakterizasyonu : proje sonuç raporu /
by: Hancı, Fatih. 1981-
Published: (2016) -
Önemli bir ayçiçeği hastalığı: Beyaz çürüklük
Published: (2009) -
Türkiye Su Kabak (Lagenaria Siceraria)’Larının Toplanması, Morfolojik ve Moleküler Markırlar ile Karakterizasyonu (Tübitak)
by: Yetişir, Halit.
Published: (2011)