Marmara Bölgesinde Şaraplık Oralak Yeşitiriciliği Yapılan Yerli ve Yabancı Bazı Üzüm Çeşitlerinin Bulunduklları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Yayla, Fehmi. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
T.C.Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayını
1990.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Marmara Bölgesinde Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği yapılan Yerli ve Yabancı Bazı Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar
by: Yayla, Fehmi.
Published: (1987) -
Marmara Bölgesinde şaraplık olarak yetiştiriciliği yapılan yerli ve yabancı bazı üzüm çeşitlerinin bulundukları ekolojilerinde şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar : Bağcılık araştırma projesi /
by: Yayla, Fehmi. 1952-
Published: (1987) -
Marmara bölgesinde şaraplık olarak yetiştiriciliği yapılan yerli ve yabancı bazı üzüm çeşitlerinin bulundukları ekolojilerinde şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar, bağcılık araştırma projesi /
by: Yayla, Fehmi.
Published: (1990) -
Türkiye'de Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği Yapılan Yerli ve Yabancı Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar Uygulama Projesi
by: Sarıoğlu, Hıdır.
Published: (1986) -
Orta Anadolu'da Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği Yapılan Yerli Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzeerinde Araştırmalar Uygulama Projesi
by: Çalış, Erol.
Published: (1986)