Ayçiçeğinin Yoğun Olarak Üraetildiği Edirne, Bursa ve Tekiidağ İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
Saved in:
Main Author: | Şafak, Ali. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova Bahçe Kültür Araştırma Enstitüsü Yayını
1981.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ayçiçeğinin yoğun olarak üretildiği Edirne, Bursa ve Tekirdağ illerinde işletme düzeyinde üretim maliyetleri ve üretim tekniğinin ekonomik yönden değerlendirilmesi ile pazarlaması üzerinde araştırma.
by: Şafak, Ali.
Published: (1981) -
Ayçiçeğinin Yoğun Olarak Üretildiği Edirne ,Bursa ve Tekirdağ İllerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi ile Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Şafak, Ali. -
Ayçiçekğinin Yoğun Olarak Üretildiği Edirne Bursa ve Tekirdağ illerinde İşletme Düzeyinde Üretim Malliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: Şafak, Ali.
Published: (1981) -
Mercimek üretiminin yoğun olduğu Gaziantep-Urfa illerinde işletme düzeyinde üretim maliyetleri ve üretim tekniğinin ekonomik yönden değerlendirilmesi ile pazarlaması üzerine araştırmalar.
by: Erkan, Süleyman.
Published: (1981) -
Mercimek Üretiminin Yoğun Olduğu Gaziantep- Urfa illerinde İşletme Düzeyinde Üretim Maliyetleri ve Üretim Tekniğinin Ekonomi Yönden Değerlendirilmesi İle Pazarlaması Üzerine Araştırma
by: ERKAL, Süleyman.
Published: (1981)