Çekirdeksiz Üzümlerin Kurutulması Sırasında Kuru Üzüm Rengini Etkileyen Etmenler Üzerinde Bir Araştırma
Saved in:
Main Author: | Baytosun, Jale. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bağcılık Araştırmaları Ülkesel Projesi
1984.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ege Bölgesinin Farklı Yörelerinden Alınan Çekirdeksiz Kuru Üzümlerin Besin İçeriklerinin Belirlenmesi Üzerinr Araştırmalar
by: Ilgın, Cemal.
Published: (2007) -
Kuru Üzüm İşletmelerinde Zeneb Çöpünün (Pidisel-dane Çöpü) Daneden Ayrılmasının Kolaylaştıran Etmenler Üzrinde Bir Araştırma
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981) -
Gibberellık Asit Uygulaşmış Çekirdeksiz Üzümlerden Elde Edilen Kuru Üzümlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerinde Araştıırmalar
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981) -
Manisa Bölgesi Goble Bağlarında Çekirdeksiz Kuru Üzüm Üretiminde İşçilik Giderlerinin Tesbiti Üzerinde Bir Araştırma
by: Özel, Selami.
Published: (1977) -
Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinde Klon Seleksiyonu Çalışmaları
by: Yüksel, İsmail.
Published: (1997)