Melezleme İle Elde Edilen Bazı Çekideksiz Üzüm Çeşitlerinin Reçel Olarak Teknolojik Değerlerinin Belirlenmesi
Saved in:
Main Author: | Yayla, Fehmi. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları
2005.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Bazı Üzüm Çeşitleri Arasında Melezleme Yoluyla Çekirdeksiz Erkenci ve Çekirdeksiz Son Turfanda Üzüm Çeşitlerinin Elde Edilmesi
by: Usta, Kamil.
Published: (1999) -
Milli Konleksiyon Bağındaki Üzüm Çeşitlerinin Şaraplık Özelliklerinin Araştırma Ara Sonuç Raaporu
by: Yayla, Fehmi.
Published: (2006) -
Değişik Terbiye Şekilleri Verilmiş İtalia ve Semillon Üzüm Çeşitlerinin Ekofizyolojik Tepkileri Üzerine Araştırmalar
by: Yayla, Fehmi.
Published: (1999) -
Melezleme Yolu İle Külleme(Erysiphe Necetor ) ve Mildiyo (Plasmopara viticola)Hastalıklarına Toleranslı Yeni Üzüm Çeşitlerinin Elde Edilmesi
by: Solak, Erhan.
Published: (2015) -
Melezleme Yolu İle Külleme (Oidium Tuckeri) ve Mildiyö(Plasmopara Viticola) Hastalıklarına Toleranslı Yeni Üzüm Çeşitlerinin Elde Edilmesi
by: Özer, Cengiz.
Published: (2009)