Bazı Yerli Koyun Irklarımızın Yapağı Verimi Özelliklerinin Belirlenmesi ve Lanolin Miktarlarının Araştırılması
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Konya
2014.
|
Similar Items
-
Dağlıç Koyunlarının Et ve Yapağı Verimi Özelliklerinin Geliştirilmesinde Rambouillet Irkından Yararlanılma
by: YALÇIN, Cahit. -
Koyun yetiştiriciliğinde yapağı Faruk İmeryüz,Mehmet.
by: İmeryüz, Faruk.
Published: (1968) -
Dağlıç koyunlarının et ve yapağı verimi özelliklerinin geliştirilmesinde rambouillet ırkından yararlanılma olanakları \
Published: (1978) -
Safkan arap kısraklarda döl verimi özelliklerinin araştırılması /
by: Kutluca, Ali. 1956-
Published: (1995) -
Kimi yerli koyun ırklarında temel dölenme özelliklerinin değişimi üzerinde araştırmalar.
by: Kaymakçı, Mustafa.
Published: (1984)