Doğu Anadolu Bölgesi Şartlarında Suni Mera Tesisi Alanlarında Kullanılacak Uygun Karışım Çeşidinin Tesbiti 1. Kuru Ot ve Ham Protein Verimleri
Saved in:
Main Author: | ŞENGÜL, Süleyman. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Erzurum
1993.
|
Similar Items
-
Doğu Anadolu Bölgesi Şartlarında Suni Mera Tesisi Alanlarında Kullanılacak Uygun Karışım Çeşidine Tespiti
by: Şengül, Süleyman.
Published: (1993) -
Suni mera tesisi
Published: (2001) -
Yemlerin analiz yöntemleri: I (Kurumadde, ham kül, organik madde, ham yağ, ham protein, ham sellüloz, azotsuz öz maddeler analizleri).
by: Koca, Sait.
Published: (1981) -
Erzurum Şartlarında Azot Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerinde Araştırma
by: ALTIN, Murat.
Published: (1975) -
Erzurum Şartlarında Azot, Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine , Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerine Bir Araştırma
by: Altın, Murat.
Published: (1978)