Korunganın Birlikte Yetiştiği Bazı Buğdaygil Yem Bitkilerinin Azot Oranına, Ot ve Ham Protein Verimlerine Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
Saved in:
Main Author: | Tosun, Fahrettin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Erzurum
1968.
|
Similar Items
-
Korunganın Birlikte Yetiştiği Bazı Buğdaygil Yem Bitkilerinin Azot Oranına, Ot ve Ham Protein Verimlerine Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
by: Tosun, Fahrettin.
Published: (1968) -
Korunganın Birlikte Yetiştiği Bazı Buğdaygil Yem Bitkilerinin Azot Oranında ve Ham Protein Verimlerine Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
by: Tosun, Fahrettin. -
Çok Yıllık Buğdaygil Yem Bitkilerinin Islahı
by: Tosun, Fahrettin.
Published: (1973) -
Erzurum Şartlarında Azot Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerinde Araştırma
by: ALTIN, Murat.
Published: (1975) -
Erzurum Şartlarında Azot, Fosfor ve Potasyumlu Gübrelerin Tabii Çayır ve Meranın Ot Verimine , Otun Ham Protein ve Ham Kül Oranına ve Bitki Kompozisyonuna Etkileri Üzerine Bir Araştırma
by: Altın, Murat.
Published: (1978)