Patatesin Teknolojik ve Yemeklik Özellikleri ve Bunlara Etkili Faktörler
Saved in:
Main Author: | Şenol, Sabahattin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara
1970.
|
Similar Items
-
Patatesin teknolojik ve yemeklik özellikleri ve bunlara etkili faktörler /
by: Şenol, Sebahattin
Published: (1970) -
Pülverizasyon karakteristikleri ve buna etkili faktörler/
by: Dursun, Ergin
Published: (1991) -
Subtropik Bölgelerde Yetiştirilen Süt Sığırlarının Çeşitli Özellikleri ve Bunlara Etkin Faktörler
by: Şekerden, Özel.
Published: (1987) -
Biyogaz Üretiminde Anaerobik Fermantasyon ve Üretime Etkili Faktörler
by: Yaldız, Osman.
Published: (1983) -
Şarap Kusur Hata ve Hastalıkları ile Bunlara Karşı Uygulanacak Teknolojik ve Mikrobiyolojik Yöntemler
by: Gürkan, Tezcan.
Published: (1981)