Samsun Yöresinde Patates, Taze Fasülye Karpuz, Pırasa, Ispanak ile Baş ve Yaprak Lahanaların Üretim Girdileri ve Maliyetleri
Saved in:
Main Author: | Ocaktan, Attila. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Başbakanlık Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü
1993.
|
Similar Items
-
Samsun yöresinde patates, taze fasülye, karpuz, pırasa, ıspanak ile baş ve yaprak lahanaların üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Ocaktan, Attila.
Published: (1993) -
Samsun Yöresinde Patates, Taze Fasülye, Karpuz, Pırasa, Ispanak ile Baş ve Yaprak Lahanaların Üretim Giderleri ve Maliyetleri /
by: Ocaktan, Atilla.
Published: (1993) -
Taze fasulye yetiştiriciliği
Published: (2009) -
Taze fasulye yetiştiriciliğinde sulama
Published: (2005) -
Özel sebze yetiştiriciliği Cilt II-Sebzelerin sınıflandırılması-Pırasa, soğan, sarmısak, kuşkonmaz, ravent, ıspanak, pancar, pazı.
by: Günay, Atilla.
Published: (1983)