Bakteri Kültürü ile Aşılamanın Baklagil Bitkilerinin Ürün Miktarına ve Azot Kapsamına Etkisi
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı Topraksu Genel Müdürlüğü
1980.
|
Similar Items
-
Bakteri kültürü ile aşılamanın baklagil bitkilerinin ürün miktarına ve azot kapsamına etkisi : TOPRAKSU araştırma ana projesi /
by: Ülgen, Hikmet.
Published: (1980) -
Bakteri Kültürü İle Aşılamanın Baklagil Bitkilerinin Ürün Miktarına ve Azot Kapsamına Etkisi Proje No 722
by: Ülgen, H.
Published: (1980) -
Nodozite bakteri kültürü ile aşılamanın tarla şartlarında yonca mahsul verimine ve azot kapsamına etkisi /
by: Göktan, Deniz.
Published: (1975) -
Nodozite Bakteri Kültürü ile Aşılamanın Tarla Şartlarında Yonca Mahsul Verimine ve Azot Kapsamına Etkisi
by: Denizgöktan -
Nodozite Bakteri Kültürü ile Aşılamanın Tarla Şartlarında Yonca Mahsul Verimine ve Azot Kapsamına Etkisi
by: Göktan, Deniz.
Published: (1975)