Su ürünleri işletme ve değerlendirme tesislerinde kritik kontrol noktaları (HACCP) ve tehlike analizleri.
Saved in:
Corporate Authors: | Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü,
1997.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Su ürünleri işleme ve değerlendirme tesislerinde kritik kontrol noktaları (HACCP) ve tehlike analizleri.
Published: (1997) -
Su ürünleri istatistikleri 1995 = fisheries statistics 1995.
Published: (1997) -
Su ürünleri istatistikleri 1996 = fisheries statistics 1996.
Published: (1997) -
Püf noktaları /
by: Gözügül, Şerife Gül
Published: (2007) -
Ülkemizde HACCP sisteminin yasal süreci
Published: (2009)