Çeşitli Azotlu Gübrelerin ve Verilme Zamanlarının Kuru Buğday Ziraatinde Ürün ve Protein Miktarına Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
Saved in:
Main Author: | Mergen, Celal. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Türkiye Ziraii Donatım Kurumu
1984.
|
Similar Items
-
Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
by: Mergen, Celal. 1948-
Published: (1984) -
Ankara koşullarında kullanılan çeşitli fosforlu gübrelerin buğdayda verim ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
by: Saraçoğlu, Hayri. 1944-
Published: (1984) -
Ankara koşullarında kullanılan çeşitli fosforlu gübrelerin buğdayda verim ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
by: Saraçoğlu, Hayri
Published: (1984) -
Ankara Koşulalrında Kullanılan Çeşitli Fosforlu Gübrelerin Buğdayda Verim ve Protein Miktarına Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
by: Saraçoğlu, Hayri.
Published: (1984) -
Ankara Koşullarında Kullanılan Çeşitli Fosforlu Gübrelerin Buğdayda Verim ve Protein Miktarına Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
by: SARAÇOĞLU, Hayri.
Published: (1984)