Türkiye Belirli Buğday Çeşitlerinin Protein ve Amino Asidleri Mikdarı ile Bunların Ekmeklik Değerine Ait Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Köşker, Ömer. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Similar Items
-
Türkiye belirli buğday çeşitlerinin protein ve amino asidleri mikdarı ile bunların ekmeklik değerlerine ait araştırmalar.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1955) -
Türk ıslah çeşidi buğdaylarında protein(gliadin) fraksiyonları amino asitleri ile bunların ekmekçilik değerleri arasındaki ilişkiler üzerinde araştırmalar.
by: Tanju, A. Şahin.
Published: (1981) -
Memleketimizin Belirli Buğdaylarının Analizi
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1953) -
Ekmeklik Buğdaylarda Verim,Verim Öğeleri ve Protein Kalıtımı Üzerinde Araştırmalar
by: Ekse, A.Osman. -
Protein Maddeleri ve Bunların Hayvan Beslenmesindeki Degeri
by: Kadester, İ.Esat.
Published: (1938)