Anadolu Tar.Araşt.Enst.Müd.Tarafından Geliştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeş.Ve Çeş.Hatlarının Kalite Özel.Bel.Yaşar Karaduman Y.L.Tezi
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir
2002.
|
Similar Items
-
Enstiti Çalışmaları ve Çeşit Katalogları-Enst.Çeşit Kat.-Gelişt.Nohut Çeş.Ve Yet.Tekn.-Gelş.Buğday.Ürt.Yettek.Prj.
Published: (2014) -
K.Maraş Koşullarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeş.Fiz.Kim.Y.Kalit.Ö.Belirlenmesi Y.L.Tezi
by: Budak, Hikmet.
Published: (1996) -
Mumsu Buğday ve Özellikleri Seminer Yaşar Karaduman
by: Karaduman, Yaşar.
Published: (2008) - Espe'Ces Adventices Des Rizie'Res Durharb
-
Harran Ovası Koşullarında Kısıntılı Su Uygl.Bazı Pamuk Çeş.Su Sit.Duyarlılıklarının Belirlenmesi
by: Özkanogur, N.
Published: (2005)