Orta Anadolu Kuru Şartlarındayetiştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Kardeşlenme Dinamiğinin Artırılması( O.Önder'İn Y.L.Tezi)
Saved in:
Main Author: | Önder, Oğuz. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Eskişehir
2007.
|
Similar Items
-
K.Maraş Koşullarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeş.Fiz.Kim.Y.Kalit.Ö.Belirlenmesi Y.L.Tezi
by: Budak, Hikmet.
Published: (1996) -
Anadolu Tar.Araşt.Enst.Müd.Tarafından Geliştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeş.Ve Çeş.Hatlarının Kalite Özel.Bel.Yaşar Karaduman Y.L.Tezi
Published: (2002) -
Topraktan İzole Edilen Aktinomiset İz Buğday Kök Çürüklüğüetmeni Funguslara Karşı Biyolojik Mücadele Ajanı Olarak Taranması Y.L.Tezi
by: Erginbaş, Gül.
Published: (2004) -
Dok.Tezi Değişik Doz Uyg.Azotun Bazı Ekmeklik Buğday Çeş.Karbonhidrat Translokasyonuna Etk.Belirlenmesi Oğuz Önder
Published: (2015) -
Bazı Buğday,Arpa ve Tritikale Çeşitlerinin Kök Lezyon Nematodu'Na Karşı Day.Üzerine Araşt. Adnan Tülek'İn Y.L.Tezi
by: Tülek, Adnan.
Published: (2006)