Derine Azot Uygulamasının Ekmeklik Buğdayın Tane Proteini Kapsamı Üzerine Etkisi Arşt.-Gelişt.Dest.Prj.Sonuç Raporu
Saved in:
Main Author: | Savaşlı, Erdinç. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Eskişehir
2016.
|
Similar Items
-
Esk.Koşl.Buğdayda Azotlu Gübre Kalibrasyonu Prj.S.Rp.
by: Savaşlı, Erdinç.
Published: (2021) -
Bir mısır proteini: Zein
Published: (2009) -
Vejetatif ve Genr.Dön.Yap.Üre,Pot.S.Ve Çink.S.Uyglm.Ekmeklik Buğday.Verim,Min.Elm.Ve Kalt.Par.Üzr.Etk.Arşt. Prj Sonç.Rp.
Published: (2018) -
Enstiti Çalışmaları ve Çeşit Katalogları-Enst.Çeşit Kat.-Gelişt.Nohut Çeş.Ve Yet.Tekn.-Gelş.Buğday.Ürt.Yettek.Prj.
Published: (2014) -
Tarım sigortalarının kapsamı,Türkiye ve AB uygulamaları
Published: (2005)