Ekmeklik Buğdaydakuraklığa Toleransın Bel.Kul.Bazı Morfolojik ve Fizyolojik Parametreler ile Kök Sis.Özlk.Arasındaki İlişk.Tesbiti - Prj.Sonuç Rap. ile Suat Özdemir'İn Doktora Tezi
Saved in:
Main Author: | Özdemir, Suat. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Konya
2020.
|
Similar Items
-
Ek.Buğday Gent.Yük.Ve Düş.Molekül Ağr.Gulit.Allellerinin Bel.Vekalit. İlişk.
by: Bayram, M.Erkan.
Published: (2016) -
Aslım Merasında Vejetasyon ilişk : Genel Yayın No: 34
by: Yılmaz, T.
Published: (1975) -
Patateste tuzluluğa ve sıcaklığa toleransın in vitro tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Arslan, Neşet.
Published: (1988) -
Buğdaygil Yem Bitkilerinde Çeşit Geliştirme Çalışmaları Prj.Sonuç Raporu
by: Erdoğdu, İlker.
Published: (2020) -
Diyarbakır İlinde Organik Tarıma Uygun Al.Bel.Ve Haritalanması
Published: (2011)