Ergun, C. (1993). Değişik İşleme Şekillerinin Konserve ve Dondurulmuş Domatesin Kalitesine Etkileri ve Depolama Süresince Oluşan Değişimlerin Araştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları.
Chicago Style CitationErgun, Canan. Değişik İşleme Şekillerinin Konserve Ve Dondurulmuş Domatesin Kalitesine Etkileri Ve Depolama Süresince Oluşan Değişimlerin Araştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 1993.
MLA CitationErgun, Canan. Değişik İşleme Şekillerinin Konserve Ve Dondurulmuş Domatesin Kalitesine Etkileri Ve Depolama Süresince Oluşan Değişimlerin Araştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 1993.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.