Çukurova Bölgesi Narenciye Atıklarının Fiziksel ve Kimyasal Bileşimleri Üzerinde Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Topoğlu, İlhan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müd.
1975-1978
|
Similar Items
-
Çukurova bölgesi narenciye artıklarının fiziksel ve kimyasal bileşimleri üzerinde araştırmalar /
by: Tortopoğlu, M. İlhan.
Published: (1978) -
Besinlerin bileşimleri .
Published: (1988) -
Doğu Anadolu, Trakya ve İç Anadolu bölgelerinde üretilen kaşar peynirinin kimyasal bileşimleri üzerinde karşılaştırmalı araştırma /
by: Hamzaçebi, Yakup.
Published: (1977) -
Sardalya tuzlamada olgunluk sürecinde oluşan fiziksel ve kimyasal değişimler üzerinde araştırmalar.
by: Erüstün, Gençay.
Published: (1980) -
Ege Bölgesinde bazı yenebilen otların bileşimleri \
by: Çolakoğlu, Mahir.
Published: (1975)