N, P, K, Lu Gübre Dozlarının Kütdiken Limon ve Fremont Mandarin Yapraklarının Bitki Besin Madde Düzeyleri ile Ağaçlarda Gelişme, Meyve Verim ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Saved in:
Main Author: | Doran, İlhan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müd.
1985-1994
|
Similar Items
-
Kütdiken Limon Çeşidinde Değişik Uygulamaların Sağlıklı Çiçek Oluşumu ile Meyve Tutumu Üzerine Etkileri
by: Karataş, Nesrin.
Published: (2022) -
Precoce De Tyrinthe Kaysı Çeşidinde En Uygun N, P, K Gübre Dozlarının Belirlenmesi ve Bunların Döllenme Biyolojisi Üzerinde Etkileri
by: Yıldız, Ayla.
Published: (1993) -
Akko Xııı Yenidünya (Erobotrya Japonica L.) Ağaçlarına Artan Dozlarda Uygulanan N, P2O5, K2O ve Ahır Gübresinin Yaprakların Bitki Besin Madde İçerikleri ile Meyve Verim ve Kalitesi Üzerine Etkileri
by: Doran, İlhan.
Published: (1993) -
Phosphorus in indian vertisols,(n.p) 23-26 Aug 1988.
Published: (1988) -
Bazı Önemli Portakal Mandarin, Limon ve Altıntop Çeşitleri Üzerinde Sitolojik ve Biyolojik Araştırmalar
by: Özsan, Mithat.
Published: (1961)