Değişik Lokasyonlarda Açıkta ve Örtüaltında Yetiştirilen “Dwarf Cavendish” Muz Çeşidinde Verim, Bazı Kalite Kriterleri ve Aroma Maddeleri ile Meyvelerin Derim Sonrası Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Gübbük, Hamide. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müd.
2007-2010
|
Similar Items
-
Anamur Koşullarında Örtüaltında Yetiştirilen Muzların (Dwarf-Cavendish Klonu) Beslenme Durumlarının ve Yapraklarındaki Besin Elementlerinin, Mevsimsel Değişimlerinin Saptanması, Verim ve Kaliteyle İlişkileri
by: Pınar, Hasan.
Published: (2003) -
Bazı Muz Klonlarının Anamur Koşullarında Plastik Örtüaltında Performanslarının Belirlenmesi
by: Pınar, Hasan.
Published: (2006) -
Avakado'larda derim ve derim sonrası işlemler
Published: (2009) -
Aroma und geschmacksstoffe in lebensmitteln /
by: Simon, W
Published: (1967) -
Derim Sonrası Çeşitli Uygulamaların Muz Muhafazası ve Raf Ömrü Kalitesi Üzerine Etkisi
by: Canan, İhsan.
Published: (2006)