Türkiye'nin kırmızı et ihtiyacının kalıcı olarak çözümü : hedeflenmesi planlaması-projelendirilmesi-programlanması (kuş kitabı) ; yeşil vatan : suyu tersine akıtmak /
Saved in:
Main Author: | Oran, A. H. Yıldırım |
---|---|
Other Authors: | Pehlivan, Başak, Ulusoy, Cihat, Taş, Cihan |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Bursa İli Damızlık Koyunculuk Yetiştiriciliği Birliği,
2023.
|
Edition: | 2. tashih edilmiş bsm. |
Subjects: |
Similar Items
-
Kırmızı et sektörü analiz raporu : IPARD III programının hazırlanmasında sektörel analizler projesi.
Published: (2021) -
Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin kuruluş, açılış, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik.
Published: (2000) -
Kırmızı et üretim ve işlenmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi /
by: Teker, Tülin
Published: (2018) -
Kırmızı et ve ticareti /
by: Öztürk, Muhsin.
Published: (2018) -
Türkiye'de kırmızı et ekonomisi alanında mevcut mevzuat sorunları - ("Türkiye'de kırmızı et üretiminin sorunları" semineriİzmir, 24-25 Ocak 1986) /
by: İnal, Turan.
Published: (1986)