.
Dijital Tarım Kütüphanesi
Konular
A - Genel Tarım
B - COĞRAFYA ve TARİH
C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
D - YÖNETİM ve Yasa
E - Kırsal Sosyolojİ
F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
H - BİTKİ KORUMA
J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
K - Ormancılık
L - HAYVAN BİLİMİ
M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
S - İNSAN BESLENMESİ
T - KİRLENME
U - YÖNETİM BİLİMİ
Yayınlar
Kİtaplar
Dergİler
Bültenler
ELEKTRONİK YAYINLAR
İSTATİSTİKLER
FAOSTAT
TÜİK
KAYNAKLAR
ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
ÇOCUK KAYNAKLARI
TERMİNOLOJİ
Tarım Sözlüğü
Tarım Tesarusu
Konu başlıkları
TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
İNFOGRAFİKLER
BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
Hakkında
Kütüphane
AGRIS
AGROVOC
İLETİŞİM
MERKEZ
SÖĞÜTÖZÜ
HESABIM
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
Arama
Tam Metin Arama
Çoklu dil
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Tara
Gelişmiş
Tüm Alanlar
Tara
Gelişmiş
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Tüm Alanlar
Tara
Gelişmiş
Meat balances in OECD countrie...
Comments
Cite this
Whatsapp
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Meat balances in OECD countries 1984-1990 = bilans de la viande dans les pays de l'OCDE 1984-1990.
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Kitap
Language:
English
Published:
Paris :
OECD,
1992.
Subjects:
Production economics
>
Meat
Üretim ekonomisi
>
Et üretimi
Holdings
Description
Comments
Similar Items
Be the first to leave a comment!
Your Comment
You must be logged in first
Similar Items
Poultry meat /
Published: (2009)
Poultry meat from Turkey /
Statistics of area, production and yield of crop products in OECD member countries 1955-1976 = Statistiques des superficies, des productions et des rendements des produits vegetaux dans les pays membres de l'OCDE 1955-1976.
Published: (1977)
3rd International Poultry Meat Congress, 22-26 April 2015, Antalya : prooceedings = 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22-26 Nisan 2015, Antalya : kongre kitabı /
Published: (2015)
4th International Poultry Meat Congress, 26-30 April 2017, Antalya : proceedings = 4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26-30 Nisan 2017, Antalya : kongre kitabı /
Published: (2017)
×
Loading...