Hidroliik asit (hcı) teknik analizi : Şeker endüstrisi /
Saved in:
Corporate Author: | Türkiye Şeker Fabrikaları. |
---|---|
Other Authors: | Ağca, Ferda, (haz.), Ataman, İnci, (haz.), Kavas, Füsun, (haz.), Yavuzkurt, Gülsen, (haz.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Türkiye Şeker Fabrikaları,
1989.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Kükürt analizi : Şeker endüstrisi /
Published: (1989) -
Hidroklorik asit (HCI) teknik analizi : Şeker endüstrisi /
Published: (1989) -
Soğan tohum üretiminde azot ve kükürt uygulamalarının tohum verim ve kalite kriterleri üzerine etkilerinin araştırılması : proje sonuç raporu /
Published: (2017) -
Teknik kireç kaymağı analizi : Şeker endüstrisi /
Published: (1990) -
Soğanda (Allium cepa) azot ve kükürt uygulamalarının verim, beslenme ve bazı kalite kriterleri üzerine etkisinin araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Albayrak, Barış.
Published: (2015)