Patatesin teknolojik ve yemeklik özellikleri ve bunlara etkili faktörler /
Saved in:
Main Author: | Şenol, Sebahattin |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
[yayl.y.]
1970.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Patatesin Teknolojik ve Yemeklik Özellikleri ve Bunlara Etkili Faktörler
by: Şenol, Sabahattin.
Published: (1970) -
Erzurum ekolojik şartları altında yerli ve yabancı önemli bazı patates çeşitleri üzerinde araştırmalar /
by: Şenol, Sebahattin
Published: (1971) -
Değişik şartlarda muhafaza patates tohumluğunda tohumluk özellikleri bakımından vaki olan değişiklikler ve bu değişikliğin dikimden hasada kadar patates bitkisinin toprak altı ve üstü organlarına morfolojik ve fizyolojik yönden etki
by: Şenol, Sebahattin
Published: (1975) -
Virüssüz patates tohumluğu yetiştirme metotları ve seroloji tekniği /
by: Şenol, Sebahattin
Published: (1970) -
Orta Anadolu koşullarında patatesin azot-su ilişkileri ve su tüketimi /
by: Ayla, Çiğdem
Published: (1977)