Buğday unlarının pişme kabiliyeti ve bunun tecrübi olarak tayini /
Saved in:
Main Author: | Gerngross, O. |
---|---|
Other Authors: | B., Turgut, (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1936.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Buğday Unlarının Pişme Kabiliyeti ve Bunun Tecrubi Olarak Tayini
by: Gerngross, Otto.
Published: (1936) -
Ecnebi buğday cinsleri ve standart tipleri ile Türkiye islah istasyonu buğday cinsleri ve Anadolu'nun menşei muayyen (populasyon)buğday tiplerinin teknolojik hassalarının muayenesi ve bilhassa bunlardan elde edilen unların pişme kabiliyet
by: Kamçıoğlu, İbrahim
Published: (1940) -
Ankara iklim ve toprak şartları tesiri altında bazı ecnebi buğday tipleri tanelerinin dahili ve harici evsafında vaki olan değişiklikler Hakkında /
by: Gerngross, O.
Published: (1939) -
Buğdayların kalitesi ve kül muhteviyatları üzerine sun'i gübrelerin tesir kabiliyeti /
by: Weniger, Christiansen
Published: (1941) -
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938)