Uluöz, M., Gönül, M., & Gözlü, S. (1974). Nişasta özellikleri, gelatinizasyonu, modifikasyonu ve gıda endüstrisinde kullanılması: (derleme). Bornova: Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi.
Chicago Style CitationUluöz, Mustafa., Meral Gönül, and Sıtkı Gözlü. Nişasta özellikleri, Gelatinizasyonu, Modifikasyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanılması: (derleme). Bornova: Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 1974.
MLA CitationUluöz, Mustafa., Meral Gönül, and Sıtkı Gözlü. Nişasta özellikleri, Gelatinizasyonu, Modifikasyonu Ve Gıda Endüstrisinde Kullanılması: (derleme). Bornova: Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 1974.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.