2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, kongre kitabı, 24-25 Ekim 2019, İzmir = Proceedings Book of 2nd International Congress on Agricultural and Food Ethics, book of prooceddıngs, 24-25 October 2019, İzmir.
Saved in:
Corporate Authors: | Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ziraat Bankası, Geleneksel Alkollü İçki Sanayicileri Derneği (GİSDER), Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), Friedrıch Ebert Stiftung, TURKTOB, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Borsası |
---|---|
Other Authors: | Neyyire Yasemin Yalım (ed.), Taluğ, Cemal (ed.), Petek Ataman (ed.), Ayşe Kurtoğlu (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım ve Gıda Etiği Derneği (TARGET),
2020.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi Uluslararası katılımlı kongre kitabı, 10-11 Mart 2017, Ankara /
Published: (2017) -
Tarım ve gıda etiği el kitabı : Türkiye’de Tarım ve Gıda Etiğinin Geliştirilmesi ve Tarım Alanındaki Paydaşların Etik Karar Verme Kapasitelerinin Arttırılması Projesi (TARGET) /
by: Yalım, Neyyire Yasemin -
İşletmelerde iş etiği
Published: (2009) -
3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 5–6 Kasım 2021, çevrimiçi = Proceedings book of 3rd International Congress Agricultural and Food Ethics, 5-6 November 2021, online /
Published: (2021) -
İş ve meslek etiği /
by: Özçelik, Ahmet
Published: (2015)