Baharat üretiminde olası metal kaynaklı fiziksel tehlikelerin önlenmesine ve azaltılmasına dair uygulama rehberi.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü,
[t.y.].
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Bahçeden çatala temel gıda güvenliği eğitimi.
-
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) -
Sanayiye uygun bazı domates çeşitlerinde nitrat ve nitrit birikimi ve kutu korozyonuna etkileri üzerinde araştırmalar /
by: Erbahadır, Mehmet Ali.
Published: (1995) -
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021)