Gıda ile temas eden madde ve malzeme üreten işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu /
Saved in:
Corporate Author: | Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı |
---|---|
Other Authors: | Arıkan, Aslıhan (haz.), Süzgün, Melike Demirci (haz.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Ambalaj Sanayicileri Derneği, İktisadi İşletmesi,
2014.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Sakatat hazırlayan, satan, depolayan ve dağıtımını yapan işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
- Gıda satış yerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu /
- Toplu tüketim yerleri İçin hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
- Okul kantinlerine dair özel hijyen kılavuzu.
-
Zeytinyağı üretim tesisleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
Published: (2015)