Zeytinyağı üretim tesisleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
Saved in:
Corporate Authors: | Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,
2015.
|
Series: |
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ;
kılavuz no:10. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Gıda satış yerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu /
- Toplu tüketim yerleri İçin hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
-
Gıda ile temas eden madde ve malzeme üreten işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu /
Published: (2014) - Sakatat hazırlayan, satan, depolayan ve dağıtımını yapan işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
- Okul kantinlerine dair özel hijyen kılavuzu.