Çukurova şartlarında ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitlerinin verimlerindeki genetik gelişmeler /
Saved in:
Main Author: | Avçin, Abdulkadir |
---|---|
Other Authors: | Keklikçi, Zülfü, Dinçer, Nazım |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Adana :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Çukurova Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2006.
|
Series: |
TAGEM ;
proje kod no:TAGEM/TA/02/03/01/11. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ekmeklik buğday ıslahmateyalinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi = determination of some quality traits in breeding materials of bread wheat /
Published: (2010) -
Makarnalık ıslah materyalinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi = determination of some quality traits in breeding materials of durum wheat /
Published: (2011) -
Harran ovası sulu koşullarında yetiştirilebilecek ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitleri /
by: Özer, M. Sami.
Published: (1996) -
GAP Bölgesi ekmeklik, makarnalık buğday ve arpa çeşit geliştirme projesi sonuç raporu : sonuç raporu /
Published: (1993) -
Çeşit kataloğu 2020 (ekmeklik makarnalık buğday).
Published: (2020)