Narenciyede hasat sonrası kullanılan kimyasalların sektöre etkisi /
Saved in:
Corporate Authors: | Kalkınma Bakanlığı, Çukurova Kalkınma Bakanlığı, Ulusal Turunçgil Konseyi, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İşletmecileri Derneği, Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) |
---|---|
Other Authors: | Selağzı, Fikret (haz.), Acıöz, Sinan (haz.), Aygün, Turgut Nihat (haz.), Kılınç, Barış (haz.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Akdeniz :
Akdeniz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü,
2016.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) - Baharat üretiminde olası metal kaynaklı fiziksel tehlikelerin önlenmesine ve azaltılmasına dair uygulama rehberi.
-
Sanayiye uygun bazı domates çeşitlerinde nitrat ve nitrit birikimi ve kutu korozyonuna etkileri üzerinde araştırmalar /
by: Erbahadır, Mehmet Ali.
Published: (1995) -
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021)