Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün geliştirdiği ve halen üretilen buğday çeşitlerinin özellikleri ve yetiştirme önerileri /
Saved in:
Main Author: | Kanbertay, Mesut. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1997.
|
Series: |
Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Çiftçi Broşürü ;
no:86. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün geliştirdiği buğday çeşitlerinin özellikleri ve yetiştirme önerileri /
by: Aydın, Ali.
Published: (2001) -
Buğday soğuk zararının oluşumu belirtileri ve 1983 yılında Ege kıyı kesiminde üretime etkileri /
by: Kanbertay, Mesut.
Published: (1984) -
Baskı mibzerle ekim yöntemiyle Orta Anadolu'nun kuru koşullarında bazı buğday çeşitlerinin optimum tohum miktarının saptanması üzerine bir araştırma /
by: Yıldız, İmre
Published: (1977) -
Enstitümüzün Geliştirdiği Çeşitler,Önemli Bitki Hastalık ve Zararlıları,Yetiştirme Tekniği
Published: (2007) -
Çukurova koşullarında buğdaydan sonra ikinci ürün mısırın (NK-Px610'nun) su tüketimi /
by: Derviş, Özdemir
Published: (1986)