Türkiyede yetiştirilen mısır çeşitlerinin başlıca vasıfları üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Gökçora, Hüseyin. 1918- |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1956 .
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
86. çalışmalar:47. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı domates çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar : III.Invıctus-Şencan-9, açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1992) -
Marmara bölgesinin çeşitli yörelerinde yetiştirilen bazı önemli armut çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar : Yumuşak Çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi ara sonuç raporu /
by: Özelkök, Sözer.
Published: (1992) -
Marmara Bölgesinin muhtelif yörelerinde yetiştirilen standart armut çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde çalışmalar : Yumuşak Çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi ara sonuç raporu /
by: Özelkök, Sözer.
Published: (1987) -
Türkiye sert buğdayların fiziksel, kimyasal ve teknolojik vasıfları ile teknik değerleri üzerinde araştırmalar /
by: Yazıcıoğlu, Turgut.
Published: (1950) -
Türkiye belirli mısır çeşitlerinde esas aminoasitleri ve nikotinik asidi (antipellagra vitamin) üzerine araştırmalar /
by: Gökçe, R. Kemal.
Published: (1955)