Ege tütün çeşitlerinde değişik gübre ve yöntemlerin verim ile kalite üzerine etkileri /
Saved in:
| Main Author: | Özçam, Ahsen. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
[y.y.] :
Tekel Enstitüleri,
1989.
|
| Series: |
Tekel Enstitüleri ;
yayın no:ENS.MÜD/32. |
| Subjects: |
Similar Items
-
Pfalz'da yapılan tütün gübreleme denemelerinin bir kaç senelik neticeleri : Darmstadt'da Alman Ziraatçılar Cemiyeti (D.L.G.) nin hususi tütün komisyonunda F. Ströbele tarafından verilen tebliğ /
Published: (1964) -
Sigaralarımızın yanma yeteneklerinin arttırılması = Increasing the burn rate of the Turkish cigarettes by treating with burn additives /
by: Büyükdoğan, Mustafa 1958-
Published: (1998) -
Değişik gübre uygulamalarının müşküle üzümünde mahsul ve meyvenin bazı kalite özelliklerine etkileri üzerinde araştırmalar /
by: Genç, Çağlar.
Published: (1982) -
Tütün gübrelenmesi \
by: Özbek, Nurinnisa.
Published: (1961) -
Ege Bölgesinde uygulanan değişik kırım zamanı ve kurutma işlemlerinin Ege-64 tütününün kalitesinde meydana getirdiği gelişmeler /
by: Özçam, Ahsen.
Published: (1983)
