Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin kuruluş, açılış, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik.
Saved in:
Format: | eKitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü,
2000.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kırmızı Et ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Kuruluş,Açılış,Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik
Published: (2000) -
Kırmızı et ve ticareti /
by: Öztürk, Muhsin.
Published: (2018) -
Kırmızı et üretim ve işlenmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi /
by: Teker, Tülin
Published: (2018) - Kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
-
Kırmızı et 2013 : ürün raporu /
Published: (2013)