Tavuk eti ve yumurtanın önemi ve tüketimi /
Saved in:
Main Author: | Türkoğlu, Mesut. |
---|---|
Other Authors: | Aktaş, Nevin, Kolsarıcı, Nuray, Erengil, Teoman (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürlüğü,
1996.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Suyun öte yanından miras lezzetler / Yalçın Güçer.
by: Güçer, Yalçın
Published: (2021) -
Analar, bacılar, ablalar: Kayseri'de hamur işleri ve ev yemekleri işletmeciliği yapan kadın girişimciler/
by: Karaman, Kasım.
Published: (2021) -
1. İTO Tekstil Şurası, 23-24 Ocak 2007, İstanbul.
Published: (2007) -
Konya müzelerinde bulunan kırşehir halıları /
by: Yavuzyiğit, Zehra Pala
Published: (2021) -
Aşçılar diyarından Bolu lezzetleri /
Published: (2013)