Melezleme yoluyla sofralık yeni üzüm çeşitlerinin elde edilmesi \
Saved in:
Corporate Authors: | Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü |
---|---|
Other Authors: | Uslu, İsmet. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1995.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler Yayın No: 56
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı üzüm çeşitleri arasında melezleme yoluyla çekirdeksiz erkenci ve çekirdeksiz son turfanda üzüm çeşitlerinin elde edilmesi - Proje Kod No.:TAGEMIY960604004 /
Published: (1999) -
Sofralık üzümlerin muhafazası.
by: Türkben, Cihat.
Published: (2010) -
Melezleme ile elde edilen sofralık üzüm çeşit adaylarının farklı ekolojilerde performanslarının belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2007) -
Türkiye bağcılığının bugünkü durumu, gelişme imkanları ve memleketimizde mevcut başlıca sofralık, kurutmalık ve şaraplık üzüm çeşitleri üzerinde bir araştırma.
by: Oraman, M. Nail.
Published: (1969) -
Melezleme yolu ile çilek ıslahı - 1 \
by: Erenoğlu, Burhan.
Published: (1998)