Genel su ürünleri ve kültür balıkçılığının temel esasları \
Saved in:
| Main Author: | Aras, N. Mevlüt. |
|---|---|
| Corporate Author: | Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
| Other Authors: | Kocman, E. Mahmut., Aras, M. Sıtkı. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Erzurum :
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
2000.
|
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Su ürünleri yetiştiriciliği ekonomisinde tarla balıkçılığının yeri ve Muğla
Published: (2013) -
Türkiye Balıkçılığının Geliştirme Çareleri
Published: (1970) -
Türkiye Balıkçılığının Yeniden Tanzimi
by: Viberman -
Sudak (Lucioperca lucioperca (L.) 1758)in biyolojisi ekolojisi ve balıkçılığının temel kuralları.
by: Sarıhan, Ercan.
Published: (1982) -
Türkiye'de içsu balıkçılığının mevcut durumu
Published: (2014)
