Gıdalarda katkı-kalıntı ve bulaşanların izlenmesi -II-.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: İzmir İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Ankara İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü, Çanakkale İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Bursa : Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Kontrol ve Merkez Araştırma Enstitüsü, 2002.
Online Access: Tam Metin Erişim

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi

Holdings details from T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi: Unknown
Call Number: Q03 GID 2002
Copy Available