Süt tuzları ve süt külü..
Saved in:
Main Author: | Adam, Rauf Cemil. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1956.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları:
94 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt mikrobiyolojisi.
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1968) -
Koyulaştırılmış süt (Derleme)..
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1962) -
Isı ve Süt Münasebetleri
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1956) -
Süt - I (Oluşumu,Bileşimi ve Özellikleri)
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1972) -
Soda-Sodyum Tuzları ve Klor /
Published: (1991)