Bazı küspelerin ksiloz ile muamele edilmesinin sindirilme derecesi ve rumende parçalanma özellikleri üzerine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Saçaklı, Pınar. |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü,
2001.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Bazı kaba yemlerin rumende parçalanma özelliklerinden yararlanarak kuzularda kuru madde tüketimi ve canlı ağırlık artışının belirlenmesi /
by: Şehu, Adnan. 1963-
Published: (1993) -
Küspelerin tavuk rasyonlarında kullanılması.
by: Benli, Yusuf.
Published: (1991) -
Küspelerin önemi elde edilişleri ve soya küspesi.
by: Yeniçeri, Cengiz. -
Rheological properties of molasses /
by: Özer, Ertuğrul
Published: (1976) -
Die melasse : ıhre bedeutung und verwertung unter besonderer berücksichtigung der vergarung und verhefung /
by: Olbrich, Hubert
Published: (1956)