Yumurta tavuklarında düşük proteinli rasyona amino asit ilavesinin bazı verim özellikleri ve kan parametrelerinr etkisi /
Saved in:
Main Author: | Tuncer, Hikmet İlknur. |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü,
2001.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Leghorn civciv ve tavuklarında askorbik asidin büyüme, yumurta verimi ve yumurta kabuğu kalitesine etkisi /
by: Erdinç, Hüseyin. 1943-
Published: (1977) -
Bir kristalizatör geliştirilmesi ve değişik amino asitlerin varlığında sakkarozun kristalizasyon hızlarının ölçülmesi /
by: Büket, Fuat -
Bir kristalizatör geliştirilmesi ve değişik amino asitlerin varlığında sakkarozun kristalizasyon hızlarının ölçülmesi /
by: Büket, Fuat
Published: (1979) -
Türkiye belirli buğday çeşitlerinin protein ve amino asidleri mikdarı ile bunların ekmeklik değerlerine ait araştırmalar.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1955) -
Yumurta tavuklarının protein ihtiyaçları üzerinde araştırmalar /
by: Kovan, Özer.
Published: (1983)