Doğu Marmara Bölgesinde kivi bitkisinin (Actinidia deliciosa) beslenme durumu üzerinde araştırmalar \
Saved in:
Main Author: | Moltay, İtidal. |
---|---|
Corporate Authors: | Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Samancı, Hulusi., Soyergin, Serap. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1996.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler Yayın No:
78 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Hayvard kivi çeşidinin (Actinidia deliciosa Planch) doku kültürü yoluyla çoğaltılması /
by: Yalçın, Temel. 1955-
Published: (2000) -
Kivi (Actinidia) yetiştiriciliği : tanımı, bahçe kurma, bakımı, çoğaltılması, kullanımı /
by: Samancı, Hulusi. 1945-
Published: (1990) -
Kivi (Actinidia deliciosa) yetiştiriciliğinde yükleme seviyesi, yükleme şekli ve meyve yükünün verim, kalite ve asma gelişmesine etkileri \
by: Samancı, Hulusi.
Published: (1996) -
Kivide (Actinidia deliciosa var. Hayward) meyve gelişimi, olgunlaşma ve depolama koşulları üzerinde araştırmalar /
Published: (1999) -
Türkiye için yeni bir meyve türü kivi(Actinidia chinensisi Planch.).
by: Eriş, Atilla.
Published: (1989)