Balık besleme ve yem teknolojisi : Balık besleme fizyolojisi ve biyokimyası.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hoşsu, Belgin.
Other Authors: Fırat, Aysun., Korkut, Ali Yıldırım.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: İzmir : Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 2003.
Edition: 3. Baskı
Series: Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yayın No: 50 - Ders Kitabı Dizini No:19
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:276s. : Tab. Şek.
Bibliography:Bib.:265-273s.
ISBN:9754833176 (Tk.)
9754833184 (c.1)