Bilimsel - teknik pratik tavukçuluk - Et tavukçuluğu ve kuluçka Cilt:1.
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Nobel Yayın Dağıtım Ltd. Şti.,
2000.
|
| Edition: | Geliştirilmiş 2. Baskı |
| Series: |
Nobel Yayın Dağıtım Ltd. Şti. Yayın No:183
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. www.nobelyayin.com - E-mail:nobel@nobelyayin.com |
|---|---|
| Physical Description: | 561s. : Tab. Şek. |
| Bibliography: | Bib.:547-561s. |
| ISBN: | 9755911618 (Tk.) 9755911626 (c.1) |
