Bilimsel - teknik pratik tavukçuluk - Et tavukçuluğu ve kuluçka Cilt:1.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Erensayın, Cemal.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Nobel Yayın Dağıtım Ltd. Şti., 2000.
Edition: Geliştirilmiş 2. Baskı
Series: Nobel Yayın Dağıtım Ltd. Şti. Yayın No:183
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
www.nobelyayin.com - E-mail:nobel@nobelyayin.com
Physical Description:561s. : Tab. Şek.
Bibliography:Bib.:547-561s.
ISBN:9755911618 (Tk.)
9755911626 (c.1)