Unlu mamul üreten ve satan işyeri mevzuatı ve Avrupa Birliği uyumu raporu /
Saved in:
Other Authors: | Akgür, Muhsin. (haz.), Küçükyılmazlar, Aysun. (haz.), Sarı, Selin. (haz.) |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
İstanbul Ticaret Odası (İTO),
2006.
|
Series: |
İstanbul Ticaret Odası (İTO) ;
yayın no.: 2006-26. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Devlet Planlama Teşkilatı un ve unlu mamuller özel ihtisas komisyonunun " ekmekçilik alt komisyonu" tarafından hazırlanan ekmek mayası sektörüne ait rapor
Published: (1977) - Fırıncılık ve pastane mamülleri üretimi için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
-
"İşyeri ve ortak sağlık güvenlik birimleri mevzuatı açısından işveren yükümlülükleri" semineri 17 Aralık 2009
Published: (2009) -
Gıda kalite kontrolünün esasları ve gıda güvenliği yönetim sistemleri /
by: Başoğlu, Fikri. 1950-
Published: (2016) -
3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 5–6 Kasım 2021, çevrimiçi = Proceedings book of 3rd International Congress Agricultural and Food Ethics, 5-6 November 2021, online /
Published: (2021)