Gıda mikotoksinleri ve insan sağlığı açısından önemi /
Saved in:
Other Authors: | Artık, Nevzat (haz.), Poyrazoğlu, Ender (haz.), Yeygel, Yücel (ed.), Kara, Neriman (ed.) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı,
2007.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı gıda serisi ;
6. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) -
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021) -
Sanayiye uygun bazı domates çeşitlerinde nitrat ve nitrit birikimi ve kutu korozyonuna etkileri üzerinde araştırmalar /
by: Erbahadır, Mehmet Ali.
Published: (1995) -
Salmonella typhimurium ve Clostridium perfringens'in sucukta canlı kalma süresinin saptanması /
by: Develi, Nursel.
Published: (1982)